Dakwerken

Moet er een dak op? Reken dan op ons. Van een nieuw plat of hellend dak tot een dakrenovatie. Dakwerken inclusief dakgoten, dakpannen en dakramen als je wilt. Allemaal kwaliteitsmaterialen zoals Resitrix EPDM, Soprema, VELUX en Wienerberger.

Dakbedekking

Voor zowel platte als hellende daken voorzien wij de gepaste dakbedekking. Dakpannen, EPDM, metaalplaten, er zijn veel opties mogelijk die we graag samen bekijken.

Heb je je oog laten vallen op iets dat voor jouw situatie toch niet ideaal is? Dan geven wij je zeker gepast advies zodat je de juiste keuze maakt.

Gevelbekleding

Ook voor gevelbekleding kan je op ons beroep doen. Van wachtgevels in leien tot verschillende soorten finale gevelbekleding.

Vaak werken we met gevelbekleding in plaatmateriaal zoals Trespa, Rockpanel en Eternit. Maar ook andere materialen zijn mogelijk. 

Platte daken

Voor platte daken kiezen we graag voor Resitrix EPDM, 1 van de beste synthetische rubbers op de markt voor dakafdichting. Krimpen en uitzetten van materiaal? Daar heb je met dit materiaal geen last van!

We brengen natuurlijk ook de nodige isolatie aan. 4 cm of 30 cm? Alle diktes zijn mogelijk.

Wil je graag een dakkoepel? Absoluut geen probleem! 

Hellende daken

Gaat het om een hellend dak? Afhankelijk van de hellingsgraad voorzien we de beste soort dakbedekking voor jouw dak. Zo kan regenwater altijd vlot weg.

Wil je binnen graag wat meer licht? Dan plaatsen wij 1 of meerdere VELUX dakramen.

Dakgoten

Ook wat dakgoten betreft, zijn er verschillende opties. Klein of groot? Halfrond, halfrondrecht of vierkant? Je hebt het voor het kiezen.

En het materiaal? 

Dakgoten voorzien we in zink en koper. Binnen een aantal jaar volledig verroeste beugels? Onze goothaken en beugels zijn standaard voorzien uit inox. En ze zullen er dus altijd mooi blijven uitzien.

Al je dakwerken & timmerwerken met passie en precisie uitgevoerd.

Jan Kint Bv

Dorpsstraat 65a
9080 Lochristi

Contactgegevens