Timmer- schijn en dakwerken

Uw dak- en timmerwerken in bekwame handen

Dak- en timmerwerken vragen om een specialist. Jan Kint Bvba verzorgt uw houtskeletbouw en uw volledig dak zoals het hoort. Wij bespreken graag met u uw plannen. Wij zorgen voor een correcte en professionele afwerking volgens uw wensen en verwachtingen.

Houtskeletbouw

Ons bedrijf gebruikt voor skeletbouw enkel het beste materiaal, Oregon hout. De kwaliteit van dit hout staat buiten kijf.Het volledige skelet wordt computergestuurd(CNC)gezaagd. Dat garandeert een preciezer en foutloos resultaat. Wij leveren bovendien een winddicht houtskelet. Tenslotte kan u rekenen op een volledige afwerking.

Jan Kint Bvba realiseert houtconstructies voor daken, woningen, bijgebouwen en uitbreidingen van bestaande woningen. Ook binnenafwerking is mogelijk, indien gewenst. Neem contact op met ons. We helpen u graag verder.

Timmer- en dakwerken

We werken uw dak projecten af van A tot Z, van constructie, goten , pannen, tot laatste afwerking. Alles is afgewerkt en u heeft één aanspreekpunt. Alle werken kunnen zonder dralen perfect uitgevoerd worden. Bovendien zijn alle dakvormen mogelijk, zowel platte daken als hellende daken. Vraag ons om advies. Wij zijn er voor u!